Wie schrijft hier?

Ik heb veel ervaring omdat ik in drie verschillende keukens door de jaren heen. De eerste was een beetje saai en ik dacht dat het zou een goede kans om te leren hoe te koken en schoon de kasten. De tweede was meer een uitdaging omdat het in een kleine, krappe keuken was. Deze was eigenlijk vrij eenvoudig en het was een goede gelegenheid om wat meer onderzoek te doen over hoe je je kasten netjes en schoon te houden. De derde was de moeilijkste omdat we twee echt grote vuilnisbakken hadden en ze konden niet alles in fit. Er waren een paar plaatsen waar ik niet een kast dat ik kon trekken omdat ik niet alle items in de vuilnisbakken in een keer fit hadden.

Ik was ook te brengen een notebook en een pen evenals enkele papieren handdoeken verteld.

Mijn Ebook, dat 'Souvenirs of the Dutch closet' heet, is hier verkrijgbaar. Je ook mijn Dutch Food in het Engels lezen (Nederlands is niet mijn eerste taal), en lees ook mijn boek 'Bakken in Nederland' over bakken in Nederland.

Er is een spannend project in Nederland en daar zijn we erg enthousiast over.

Een team van Nederlanders is begonnen met het ontwerpen en produceren van de eerste in de wereld, In Nederlandse stijl gebakken producten in Europa. De Nederlandse stijl gebakken goederen bestaan uit koekjes, gebak, gebak, brood, donuts, gebak en nog veel meer. Toen ik naar het Verenigd Koninkrijk ging om mijn broer te bezoeken, zei hij: "Ik denk dat ik naar Nederland wil om te bakken". Ik dacht: "Dit is het meest onwaarschijnlijke dat ooit is gebeurd in dit leven". Nederland heeft een grote populatie immigrantengezinnen die zich hier de afgelopen 100 jaar hebben gevestigd.

Wat ik leuk vind

Mijn passie is om kasten interessanter te maken door je de wereld te laten zien door een andere lens.

Dit is de kast van mijn huis. Een kast met veel handige gereedschappen, gereedschap vind ik nuttig en kastobjecten vind ik leuk. Ik hoop dat je het leuk vindt. Ik ben altijd op jacht naar meer opslag, maar dit is de beste die ik tot nu toe heb gevonden. Ik hoor je vragen: "hoe kan ik dit meer op een kast laten lijken?". Nou, ik hou ervan om dingen te maken die er interessant uitzien, dus laten we beginnen. Laten we eerst de muren bedekken. Ik gebruikte 4mm wandplanken omdat ze de lichtste en goedkoopste optie. U meer gebruiken als u de extra ruimte, maar zorg ervoor dat u gebruik maken van 1mm bord om ervoor te zorgen dat u uw boeken en een aantal andere items passen in de top. Laten we vervolgens de vloeren bedekken.

Toen ik deze blog in 2011 begon was ik freelance schrijver. Sindsdien ben ik begonnen met het runnen van een website, een blog en een podcast. Ik heb voor een paar Nederlandse kranten gewerkt en mijn schrijven is verschenen in veel verschillende Nederlandse en internationale publicaties. Ik heb echt het geluk dat ik met enkele van de meest getalenteerde en interessante mensen in de Nederlandse pers heb gewerkt, met name de Volkskrant, Den Haag, waar ik ook een paar stukken heb gedaan. Sinds eind 2013 heb ik ook een aantal columns gedaan voor de Nederlandse nieuwswebsite, NRC Handelsblad en heb ik een podcast over kasten en huishoudelijke apparaten. Ik schrijf ook over eten en koken van tijd tot tijd voor mijn Nederlandse food blog, Kale. In zekere zin ben ik een soort ambassadeur en gids voor de Nederlandse media.

Ik weet dat ik niet de eerste Nederlander ben die een blog heeft, want ik heb hiervoor veel dingen met mijn leven gedaan, maar ik dacht dat ik iets anders zou proberen voor de blog, omdat het internet behoorlijk druk is met Nederlandse taalblogs.