Wat is de naam van deze (meubels)?

"Het zijn kasten."

Maar als je een kast wilt kopen, is dat een heel ander verhaal. In Nederland staan kasten in Nederland zelfs ook wel bekend als 'kamer' en 'kameren' want de naam van het ontwerp van de kasten is gewoon 'kasten'. In tegenstelling tot Rotan Stoel, Kwantum, kan dit het merkbaar nuttiger maken. Je zou kunnen vragen: Wat is het verschil tussen kasten en keukens? Er is geen echt verschil, tenzij je denkt aan keukengerei op een andere manier. Keukengerei wordt gebruikt om voedsel te bereiden, en kasten zijn voor opslag en decoratie. Bijvoorbeeld, een kast kan een keukentafel of een eettafel, of zelfs een kast voor het houden van een bord pasta, of een serveerlepel, of een maatbeker.

Er zijn veel interessante verschillen tussen keukengerei en kasten, en het is maar goed dat je me niet hoeft te vragen wat het verschil is.

Hoeveel kasten heb ik nodig?

Er is niet zoiets als te veel kasten in een klein appartement of appartement-share appartement. De meeste keukens zijn klein, en het is niet mogelijk om een grote keuken te hebben als alle kasten worden gebruikt voor opslag.

Ik weet dat er enkele uitzonderingen zijn. Als u een grote keuken hebt en een paar meer kabinetten nodig hebt, is het geen probleem. Als gevolg hiervan kan het beter zijn dan garderobe. Ik heb veel kleine keukens, dus ik heb genoeg tijd gehad om kasten te installeren in een paar plaatsen. In een paar gevallen zou het praktischer zijn om de keukenkasten als opslag te gebruiken, maar in de meeste gevallen worden ze gebruikt voor voedselopslag en -opslag voor andere dingen. Er zijn slechts zo veel kasten in een kleine keuken, dus zorg ervoor dat je genoeg van hen te houden en ze zullen duren. Toen ik voor het eerst begon met het kopen van keukenkasten in mijn kleine appartement, had ik verschillende kasten die bijna vol waren. Maar nu mijn appartement vrij klein is, heb ik nog maar één of twee kasten nodig, dus ik ben nog steeds in staat om genoeg ruimte te hebben. Ik hoop dat dit bericht nuttig was. Als je meer hulp nodig hebt met een van de volgende, raad ik je aan om met een meubelmaker te praten en een aantal van deze doe-het-zelf keukenkasten op Pinterest te bekijken. Het is ook mogelijk om een meubelmaker om uw kasten te doen voor je. Ik ben niet de enige persoon die deze methode heeft gebruikt en ik denk dat dit u geld op uw keuken kan besparen. Ik heb ook mijn gids voor doe-het-zelf keukenkasten in het Nederlands gepubliceerd, als je het wilt opzoeken.