Wat is de diepte van de afmetingen van de kast?

Een kast is de totale hoogte en breedte van de lade, gemeten vanaf de bovenkant van de lade naar de bodem. Bovendien is Wastafel Marmer een proefrit waard. In dit geval is de lade 22 centimeter hoog en 2 meter breed en 4 centimeter diep. Als u wilt weten welke kast afmetingen die ik heb gebruikt, zie mijn post op mijn blog over kasten. Ik hoop dat dit bericht zal u helpen bij het vinden van de juiste grootte van uw kast.

Houd er rekening mee dat de hierboven vermelde afmetingen zijn voor een standaard deur-bovenste plank kast, dus als uw kast is iets anders, de afmetingen zullen variƫren. De afmetingen op mijn kast zijn voor een 2-inch diepte deur. Dit is alleen ter referentie. Kijk op dit bericht voor meer gedetailleerde metingen over de kast afmetingen. Dit maakt het in ieder geval sterker dan Vintage Led Lamp E27 Dimbaar. In dit geval heb ik een 12-inch diepe deur, dat is 3/4 van de kast. Dit is indrukwekkend, als je het vergelijkt met garderobe. Mijn kast afmetingen: Diameters Kast afmetingen Om te bepalen wat uw afmetingen zijn, gebruikte ik mijn keukenschaal. Dit is echt eenvoudig op te zetten en te gebruiken. U trekt eenvoudig de schaal omhoog aan de dichtstbijzijnde duim, of duim en een half, en de eenheid wordt geregistreerd. De weegschaal wordt vervolgens gebruikt om uw kastafmetingen te meten. Het werkt goed in mijn winkel. Als u een grotere of kleinere keukenschaal hebt, komen de metingen niet overeen. U gaan met een digitale schaal en meten een ander gebied van uw kabinet. Ik heb veel mensen hun kasten zien meten op een schaal die niet werkt. Als u een digitale weegschaal gebruikt, is het beter om de metingen te doen en de gewenste afmetingen te berekenen voordat u uw kasten koopt.

Dit helpt problemen met schaalkalibratie en andere complicaties te voorkomen.

De weegschaal die u wilt kopen wordt geleverd in een pakket met een speciaal apparaat om de weegschaal in de keuken te lezen. Ik heb niet persoonlijk gebruik gemaakt van de schaal, maar ik heb gelezen dat het werkt. Het kan verwarrend zijn als je een kast meet, waar je de plankbreedte meet. Sommige keuken schaal zal zeggen dat de plank breedte is de breedte van de plank, dat is verkeerd! Je moet eerst de metingen op de plank doen. Dit komt omdat de keuken schalen zijn niet goed gekalibreerd en sommigen van hen hebben een verkeerde lezing. U de juiste schaal lezen van dit artikel.