Hoe voor stop ik mijn kat van klimmen rond op mijn kast?

Stop met klimmen, je niet blijven klimmen.

Ik doe dit omdat ik het geluk heb om in een grote flat te wonen. Een hele grote flat. Ik hoefde niet te worden geleerd hoe ik kat uit dingen moest houden door mijn moeder of grootouders - het is iets wat ik zelf heb geleerd. Ik heb twee katten, mijn geliefde Boudicca en mijn geliefde Cogger. Beiden houden van de flat zeer veel en breng elke seconde van de dag daar. Ze zijn mijn leven. Als ik een lange dag heb, ben ik vrijwel alleen thuis. Dit maakt het zeker beter dan Hangstoel Veer. In mijn kast ligt een enorme boekenplank met boeken die ze allebei graag lazen. In tegenstelling tot Bed & Breakfast Enschede is het dus merkbaar opmerkelijker. Ze brengen het grootste deel van hun tijd door met lezen. Cogger heeft zijn eigen kamer, maar Cogger is nooit meer dan een armlengte afstand. Als ik thuiskom van mijn werk, lees ik daar graag een paar uur. Er is een grote tv en een computer voor mij. Ik heb een bank. De andere dag, was ik het lezen van het nieuwste boek uit mijn boekenplank, het eerste deel van een nieuwe serie genaamd The Princess Bride door Mike Mignola.

Cogger zit graag op de bank. Als ik een beetje aan het lezen ben, probeer ik mijn hoofd tussen de bank en het boek te krijgen. Ik zit soms in mijn kamer te lezen, soms in de achterkamer. Het hangt ervan af. Ik lees steeds meer op het werk. In tegenstelling tot garderobe Test kan het dus veel succesvoller zijn. Ik raak er aan gewend. Cogger doet graag dingen die mensen doen. Ik heb mijn eigen huis, een kamer voor mijn boeken, mijn eigen garderobe en een bureau met een laptop. Cogger is als een computer. De computer is er om alles gemakkelijk te maken, een grote hulp in het werk dat ik doe. Ik werk niet meer met computers. Ik heb geen computer meer nodig op het werk.

Ik ben een ontwerper in een klein bedrijf en ik heb moeten aanpassen aan een systeem dat is niet zo groot in termen van middelen en een systeem waar de mensen die werken niet krijgen om het gevoel alsof ze belangrijk zijn. Ze voelen zich tweederangs burgers.