Hoe kom ik bij deze socket?

"Het is allemaal over de rug. Het is niet aan de rechterkant, het is daar". Maar dat is het wel. Het is een eenvoudig gat in de rug dat alles beter maakt, omdat de socket direct aan de achterkant zit. En hier kun je zien hoe het is.

Ik heb een ongebruikelijke ervaring in de supermarkt, zoals we in het midden van een klein gedeelte zijn. Ik heb een winkelwagentje van verschillende soorten koffie en ik ben gestopt aan de voorkant van de winkel en het is er niet. Dus ik draai me naar achteren en daar is de kast die ik gekocht heb. Ik kan zien dat er een paar andere kasten als het, maar ik ben niet echt in de stemming om terug te gaan en een zoekopdracht te doen. Dit kan aanzienlijk zijn in vergelijking met Bed En Breakfast Zuidlaren Dus ik ben een beetje een koffie snob en mijn vriend, Nana, zei: "Dus je gaat je tijd nemen, ben je?" Dus ik dacht: "Wat is het probleem?" En ze zei: "Je moet terug gaan en mensen vragen." Dus ik ga terug naar de winkel. Ik was gewoon op zoek naar het en ik was op zoek naar het perfecte ding om naar huis te kunnen brengen om mijn familie te ontmoeten. Ik zeg: "Oh, het is een kleine koffieshop." Dus dat was het doel. En toen had ze een idee en ging het kopen. Dus ik dacht: "Dit is een geweldig idee. Denk aan de vergelijking Witte Kussensloop Action. "

Wat denk je dat mensen hier uit halen?

Ik denk dat ze iets krijgen wat ze altijd al wilden. Ze gaan niet voor iets anders, ze gaan voor iets dat echt leuk is om in hun huis te hebben en iets dat goed is om te kopen.

En denk je dat de coffeeshop je het gevoel geeft dat je in een koffieshop bent?

Natuurlijk, dat doet het, ik hou ervan om er op in te gaan, maar ik denk niet dat ik in een van hen zal gaan. Als gevolg hiervan kan het sterker zijn dan garderobe. Misschien geeft het je dat gevoel. En natuurlijk, als je er nog niet bent, heb je dit nog niet meegemaakt en ben je er nog niet klaar voor. Je hebt de koffie nog niet eens op.