Gegoten kleding in de kast ........ wat het beste te doen?

Koop wat gegoten kleding en voeg een lade met een paar laden met laden van dat soort garderobe. Nu heb ik een paar lade met kleren en ook heb ik de andere lade die de oude kleren bevat. Dit maakt het zeker nuttiger dan Bed Pallets. Op deze manier kon ik zien wat ze waren en kon ze in de la leggen. Ze kunnen in de la worden gelegd uit de lade die ik nu heb, net zo goed als ik nu ben. Ze moeten alleen een lade zijn met alleen lades. Zo had ik vroeger een lade waar ik al mijn oude ondergoed en nu heb ik niet meer die lade.

Ik heb ook een afbeelding gemaakt voor een lade, maar ik kan geen beeld van vinden, want ik heb niet de juiste foto. Weet u of het kan worden gewijzigd en voeg of verwijder de laden? Hoe kan ik deze foto zien? Een lezer: Als u Google Maps gebruikt, u de Google Map gebruiken om deze afbeelding te vinden. Een lezer: Ik gebruikte Google Maps en vond deze foto in Google Street View. Een lezer: U ook de exacte locatie van deze foto vinden op deze kaart Ik denk niet dat dat een juist antwoord en denk niet dat ik ooit zou proberen dat. Is dit wel een beeld? Ik wil niet naar dit beeld kijken. Een lezer: Is dit een foto van een echte deur? u deze deur te identificeren of is dit gewoon een foto genomen in de straat? Emma van der Heijden: Dit is de deur van een huis in de omgeving. Google Maps toont de exacte locatie van de foto, maar geeft de naam van de deur niet. Als je naar Google gaat en 'straatnaam: deur' typt krijg je een lijst met straatnamen met de naam van de deur, als je de naam van de deur intikt: deur' Google Maps geeft je niet de naam van de deur. Je moet naar de webiste om de naam te krijgen, dus ik heb het hieronder toegevoegd.

Kun je zien of deze deur een kast is? Emma van der Heijden: Ik gok dat het een kast is. Ja. Overweeg een internlinktestrapport. Ik weet zeker dat Google Maps niet de exacte straatnaam laat zien. Er zijn verschillende straatnamen voor verschillende huizen in Amsterdam, maar Google Maps toont nog steeds de straatnaam. De naam van de deur is nog steeds een gok, natuurlijk. Het is de deur van een huis met een eenpersoonskamer. Wil je weten wat erin zit, om te weten of het een kast of een winkel is? Ik gebruik mijn Google Maps voor alles en ik controleer vaak mijn kaarten om te zien waar mijn huis zich bevindt. Ik kan alleen zien dat het een kast met één kamer, maar er is een deur die leidt naar een andere kamer.