contacteer mij

Contact opnemen

Je bent in Nederland. Je koelkast staat vol met eten. Je hebt brood nodig. Je hebt eieren en spek. En wat brood als ontbijt. Je bent thuis, misschien met de kinderen, maar je hebt geen tijd om te koken. Je bent in een plaats als dat, ik weet niet of je hebt gezien de film 'House of Cards' nog niet, maar de keuken is vol lege dozen en lege planken. Je hebt de tools om dingen te maken en je wilt iets koken. Je bent in de keuken, je hebt net de kipfilets op een hete koekenpan gedaan en het is tijd om te koken. Je kijkt in de koelkast en ziet dat je geen melk hebt en je gaat naar de koelkast om melk te halen. Je denkt 'Hoe lang moet ik nog koken' want je zult snel iets moeten koken.

Ik ben erg vriendelijk, altijd online ( althans in de ochtend en avond), en ik meestal reageren op e-mails binnen 15-20 minuten. Ik accepteer ook kaarten en kascheques. Ik woon in Amsterdam. In de ochtend u contact met mij opnemen via e-mail. Ik zal zeer snel antwoorden. Voor alle andere informatie, laat het me weten, en ik zal terug naar u! Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.

Ik accepteer geen kaarten of kassier cheques, maar ik zal een hand te geven als je hulp nodig hebt: laat een reactie in de blog commentaar sectie. Ik ben huisvrouw, maar ik schrijf ook over kasten, keukengadgets, keukenrenovatie, woningverbetering en hoe je een kast laat werken. Ik hoop dat je zult genieten van mijn berichten, en ik hoop dat je kasten te laten werken in uw huis. Je zelfs geld verdienen terwijl je bezig bent :) Bedankt voor het bezoeken van de blog. Laat het me weten over uw eigen ervaring.

Opening Hours

  • Maandag: 08:45 - 19:45
  • Dinsdag: 07:00 - 18:00
  • Woensdag: 08:15 - 18:15
  • Donderdag: 07:45 - 17:00
  • Vrijdag: 09:30 - 17:45
  • Zaterdag: 08:45 - 17:45
  • Zondag: 09:30 - 17:15